TV Malburgen

De tennisvereniging voor jong en oud!

Tennisvereniging Malburgen (TVM) is opgericht in 1971 en gelegen in de wijk Malburgen Oost grenzend aan de nieuwbouwwijk Stadseiland. Onze missie is een sportieve spilfunctie te vervullen voor de bewoners van Malburgen Oost en de omliggende wijken als Stadseiland.

In 2006 is onze vereniging vanwege herinrichting van de wijk Malburgen Oost, stadsvernieuwing en aanleg van de nieuwe wijk Stadseiland, verhuisd naar sportpark ‘De Bakenhof’. Wij beschikken over 6 goed onderhouden en verlichte kunstgras tennisbanen én een Kids Playground waar het gehele jaar door op getennist kan worden.

Wij staan bekend als actieve, gezellig en sociaal betrokken vereniging die vaak leuke activiteiten organiseert. Onze toss avonden, clubkampioenschappen, het ouder-kind toernooi, het jaarlijks terugkerende Malburgen Open 17+ en 30+ toernooi en niet meer weg te denken Geiten -en Bokken dagen zijn zoal van die momenten die ons als vereniging het samen sporten en warm gevoel geven.

Onze eigen clubapp, website en social media zijn de platforms waarop we actief zijn en onze leden informeren over allerlei actualiteiten binnen en rondom onze vereniging.

Lid worden van onze vereniging? Meld je dan aan via onze website. We ontmoeten je graag in ons clubhuis ‘de Lobby’.