Marjolein Kamphuis

TV Malburgen maakt gebruik van de diensten van de zeer ervaren trainer Marjolein Kamphuis. De trainer is niet in loondienst van TV Malburgen, maar is werkzaam via TennisVision. Dit betekent in de praktijk dat afspraken over trainingstijden en tarieven alleen in overleg met de trainer gemaakt kunnen worden. TV Malburgen faciliteert de trainer ten aanzien van het gebruik van het clubgebouw en het gebruik van de tennisbanen. Met name het gebruik van de tennisbanen is aan regels gebonden. Deze regels zijn in overleg met de trainer vastgesteld. De afspraken met betrekking tot de jeugd worden in overleg met de jeugdcommissie vastgelegd.

 

Dag iedereen,

Laat ik me even voorstellen. Ik ben Marjolein Kamphuis, vanaf jongs af aan een echte sportliefhebber en samenwonend in Duiven met onze twee dochtertjes (Bente en Lynn).

Al op mijn vijfde huppelde ik samen met mijn ouders, broer en zus naar de tennisbaan. Het enthousiasme voor tennis werd alsmaar groter toen ik mijn eerste bal- en slagvaardigheidslessen kreeg. Maar het werd echt mijn passie toen ik met heel veel plezier deel ging nemen aan bondstrainingen, landelijke jeugdtoernooien en tenniscompetities in Nederland en zelfs over de grens in Duitsland. Tennis werd echt mijn passie.

Naast het tennis volgde ik de opleiding Individuele Gezondheidszorg (Verzorgende IG), en ben ik verder gegaan met de opleiding CIOS en nadat ik dit had afgerond ben ik al snel tennislessen gaan verzorgen bij TC Bemmel. Na heel veel mooie jaren daar actief te zijn geweest werden mijn vriend en ik in 2018 de trotse ouders van ons eerste dochtertje Bente. Het tennis stond vanaf toen even op een laag pitje, maar mijn speelsterkte 2 in zowel enkel als dubbel heb ik nog steeds kunnen behouden.

Via TennisVision kwam ik door deelname aan het open toernooi van de club in contact met TV Malburgen. De gezelligheid en warmte binnen de club raakte mij. En vanaf dat moment raakte ik erg enthousiast en heeft het mij doen besluiten om tennisles te gaan geven bij deze mooie club.

Mijn stijl van lesgeven: uiteraard probeer ik rekening te houden met de verwachtingen en motieven van de leerlingen. Mede op basis hiervan maak ik mijn lesplan dat hierbij aansluit. Plezier staat hoog op mijn lijstje, maar verbetering op zowel fysiek, mentaal en technisch vlak verlies ik zeker niet uit het oog.

Ik hoop je binnenkort graag te zien op de tennisbaan!

Sportieve groet,

Marjolein Kamphuis

Wil je meer informatie over de mogelijkheden om trainingen te volgen?
Neem dan contact met mij op via: 0629508876
[email protected]

Wij zien jullie inschrijving met veel enthousiasme tegemoet!