Gratis proeflessen

Wist je dat er in Nederland maar liefst 95.000 kinderen zijn die tennissen? En dat is niet zo gek want tennis is gezellig, je kunt spelen waar en wanneer jij wilt, het is uitdagend en het is ook nog eens heel gezond.

Iedereen kan meedoen en iedereen kan het leren!

TV Malburgen biedt de mogelijkheid om vrijblijvend te ontdekken hoe leuk tennis is. Om laagdrempelig kennis te maken met tennis, is het mogelijk om twee GRATIS proeflessen te volgen. Na deze lessen kan je beslissen of je lid wilt worden van onze leuke bloeiende vereniging die veel investeert in jeugd en sociaal maatschappelijke betrokkenheid in de wijk Malburgen e.o.

Bij TV Malburgen werken wij via het Tenniskids programma. Kinderen kunnen zich binnen dit programma op hun eigen manier en tempo ontwikkelen. Het kind staat hier centraal, wat zorgt voor meer motivatie en spelplezier. Er wordt niet alleen gekeken naar techniek en tactiek, maar ook naar mentale en sociale aspecten.

Iedere jeugdspeler krijgt een eigen spelerskaart. De jeugdspeler heeft inzicht in zijn eigen ontwikkeling door de persoonlijke spelerskaart die aan de tennistas hangt. Op de kaart is te zien in welke fase de speler zit. Er wordt telkens een vinkje gezet wanneer een kind tennisles heeft gevolgd, een wedstrijd heeft gespeeld, mee heeft gedaan aan een clubactiviteit of heeft geoefend. Ook voor ouders wordt op deze manier de ontwikkeling van hun kind zichtbaar.

Wil je één of twee GRATIS proeflessen komen volgen bij TV Malburgen? Of direct lid worden?

Neem dan contact op met Marjolein Kamphuis via [email protected] of via 0629508876. We ontmoeten je graag op onze club!

De GRATIS Proeflessen vinden plaats op dinsdag-, woensdag- of donderdagmiddag. Je kan dan direct in een bestaande groep meedraaien. Dit kan wekelijks.

Lid worden?
Bij TV Malburgen wordt er gewerkt met een All-In pakket (trainingen/tournooien/competities en clubactiviteiten).
4-6 jarigen: € 15,- per maand p/p
7 jaar en ouder: € 29,- per maand p/p

Tip! Weet jij al van de Gelrepas? Kijk of je hiervoor in aanmerking kan komen.