Toernooien

Clubkampioenschappen
In maart vinden de Clubkampioenschappen plaats. Alle leden vanaf 17 jaar mogen hieraan deelnemen. Het is een laagdrempelig toernooi, waaraan alleen leden van de club deel kunnen nemen. Het is een mooie manier om je clubgenoten beter te leren kennen via een gezellig maar fanatiek potje tennis en de gezellige avonden in de Lobby.
Er wordt gespeeld in de categorieën 4 t/m 9. Opgeven kan via toernooi.nl.
De hele week is er van alles te doen op en rond de velden. Zo is er een een cocktailbar en een BBQ en we proberen het park een zomer sfeertje te geven. Op vrijdags is er een leuke feestavond met muziek en een leuke artiest. 

17+ Toernooi
Dit toernooi vindt plaats in week 26. Het 17+ open toernooi kan al sinds jaar en dag rekenen op een licht stijgend, maar in ieder geval stabiel aantal inschrijvingen.
Er wordt dan ook veel gedaan aan nevenactiviteiten. Elk jaar wordt bekeken welke leuke activiteit georganiseerd kan worden. Niet altijd dezelfde, al zijn er natuurlijk wel activiteiten die elk jaar terug komen. BBQ, bespanservice, kaasavond, feestavond met live muziek, haring en zalm, tapas, ijscokar, loterij, teveel om op te noemen.
Uiteraard zijn we altijd afhankelijk van het weer, maar ook daar vinden we altijd een oplossing voor. Al met al een gezellig toernooi, dat garant staat voor goede partijen en veel gezelligheid.

30+/50+ Toernooi
Dit zomertoernooi vindt plaats in week 34.  Er is een 30+ en een 50+ leeftijdscategorie.
Bij dit toernooi worden, buiten het tennis, ook veel nevenactiviteiten ontplooid. Zo is het park in strandsferen aangepast. Er is een kaasavond, sangria en tapas, BBQ met heerlijke saté, maar soms ook bijvoorbeeld een wijnproeverij en een bierproeverij. En uiteraard veel gezelligheid en veel goede wedstrijden.
Mogelijk zien we u in de toekomst ook bij dit toernooi.