KNLTB ClubApp

Vanaf heden maken wij gebruik van de KNLTB ClubApp. Uit de eerdere sessies met de leden is het verbeteren en upgraden van de communicatie binnen de club besproken. Met de introductie van de KNLTB Clubapp zetten we een eerste stap in deze verbetering. Met de komst van deze App zijn wij als vereniging beter in staat alle leden snel te bereiken met belangrijke clubinformatie. We kunnen leden verbinden met elkaar en maken het samen tennissen eenvoudiger.

Je kunt de KNLTB Clubapp via de bekende stores downloaden op je telefoon:

https://apps.apple.com/nl/app/k-n-l-t-b-clubapp/id1450502339
https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.lisa.knltb.app

De App beschikt over o.a. de volgende functionaliteiten:

– Clubnieuws; belangrijke nieuwsberichten zijn zichtbaar in de app;
– Competitie en toernooi uitslagen;
– Persoonlijk profiel;
– Clubagenda en evenementen; leden krijgen een overzicht van aankomende evenementen in een overzichtelijke clubagenda;
– Tennismaatje zoeken; Met maatjes kunnen leden binnen onze vereniging elkaar vinden en uitnodigen om te tennissen.

We beginnen met het versturen van push up berichten zodat nieuwe informatie die op de website geplaatst wordt ook zichtbaar komt in jouw KNLTB Clubapp. In het vervolg gaan we de KNLTB Clubapp verder uitbreiden in combinatie met de vernieuwing van de website van onze club.

Voor meer informatie over het gebruik van de app verwijzen wij graag naar de website van de KNLTB: ondersteuning: https://www.knltb.club/Documenten/LedenHandleiding_ClubApp2_0.pdf

Mocht je hulp nodig hebben bij het implementeren van de KNLTB Clubapp vraag dan bij een bestuurslid, een barmedewerker, een tennismaat of een ander lid binnen de club om je op weg te helpen.

Zie ook https://www.tennis.nl/nieuws/2021/10/digitale-knltb-ledenpas-beschikbaar-in-de-clubapp/ voor de digitale KNLTB ledenpas.