Evenementen

Lady's day
De Lady’s day is een begrip onder de dames van TV Malburgen. Elk jaar in juni, als de zon weer volop schijnt, wordt deze gezellige dag speciaal en alleen voor de dames georganiseerd. Het vreemde is wel, dat een man het organiseert, maar dat mag de pret niet drukken. Gezellig babbelen, fijne partijen tennissen, een goede maaltijd tussendoor en een volle borrel achteraf staan borg voor een geslaagde dag. Veel dames nemen er speciaal een vrije dag voor op. Het weer hebben we niet in de hand, maar de sfeer wel. En die is altijd goed.

Bokkendag
Een dag per jaar alleen de mannen. Genieten van een goed glas Bokbier , een overvloedige stevige maaltijd met stamppot en worst. Een dag met de verkiezing van de Bok van het jaar, met veel gezellige en goede wedstrijden. Wat willen we nog meer? Ja een bedankje aan de Geiten, die ervoor zorgen dat de inwendige mens niets te kort komt. Maar verder redden we ons wel.

Geitendag
Na de de zoveelste Bokkendag werden de geitjes een beetje bokkig en zo is de Geitendag ontstaan. Niet als tegenhanger van de Lady's day, maar als een nieuw en fris initiatief. Ook zij doen het om de wedstrijden, maar de gezelligheid hoort er natuurlijk ook bij. Ook worden er diverse activiteiten om de wedstrijden heen georganiseerd, maar dat blijft meestal tot op het laatst een verrassing.

Wintertennis
Ook in de wintermaanden is het volop mogelijk om te tennissen. Sneeuw is een belemmering, maar vrieskou deert ons niet. Iedereen kan mee doen en alle niveaus spelen tegen alle niveaus. En daarna een gezellige borrel in de Lobby. Een beetje bijkletsen en bij eten en drinken. Na afloop van de winter, wordt er een afsluitend toernooi georganiseerd in de tennishal Molenbeke. Voor een all-in-one prijs is het heel de avond gezellig tennissen, eten en drinken.
Indien er weer een wintercompetitie op touw wordt gezet, wordt u geïnformeerd.
Voor meer informatie kun je terecht bij Rob Baars [email protected]