Competitie

Voor senioren bestaat de KNLTB Competitie uit een zeer divers competitieaanbod op iedere dag van de week, voor zowel beginnende spelers als voor ervaren spelers en voor iedereen daar tussenin. Kortom, voor iedere tennisser is er een competitie die past bij je past!

Competitieaanbod
Ook dit jaar heeft de KNLTB het hele jaar door een zeer divers competitieaanbod voor zowel de jeugd als senioren. Op alle dagen van de week voor jong en oud, of je net begonnen bent of al langer speelt. Kortom competities waar iedereen aan kan meedoen. Om competitie te mogen spelen dien je lid te zijn van een KNLTB-vereniging. Dus ook wanneer je vlak voor of tijdens de competitie lid bent geworden van TV Malburgen mag je deelnemen aan een KNLTB  competitie. Daarbij geldt wel dat je op de betreffende speeldag als lid van de vereniging geregistreerd moet staan bij de KNLTB om op die speeldatum te mogen spelen.

Inschrijven
Het inschrijven voor één van de competities loopt via TV Malburgen. Informatie over hoe en wanneer je je voor de betreffende competitie kan inschrijven verloopt bij onze vereniging via:  

Tenniskids en Junioren
Tennistrainer Marjolein Kamphuis via: [email protected] of 0629508876

Senioren
Diana Hermsen, via: [email protected] of 0624234616

Pak jouw kans om mee te doen aan de competitie die het best bij jou past! Door deel te nemen aan de wedstijden, proef je weer de beleving en plezier dat tennissen jou kan geven. En zo werk je weer aan jouw vitaliteit en gezondheid. Samen zorgen we voor veel sfeer en gezelligheid. Ontmoeten we elkaar en praten gezellig bij. 
Doe je samen met ons mee met een van de competities en wil je je inschrijven? Voor vragen met betrekking tot de seniorencompetities neem dan contact op met Diana Hermsen en voor de jeugdcompetitie met Marjolein Kamphuis.