Clubactie Libema Open 2024

04 mei 2024


Het enige internationale grastoernooi van Nederland, Libéma Open vindt dit jaar plaats van 8 t/m 16 juni. Ook dit jaar vormt Autotron het decor voor dit toernooi. Een toernooi dat door veel tennissers wordt gezien als voorbereiding op het grootste grastoernooi van de wereld, Wimbledon. 

Weet je nog? De afgelopen twee jaar versloegen Tim van Rijthoven en Tallon Griekspoor alle wereldtoppers en wonnen zij in 2022 en 2023 Libéma Open. Of er een derde Nederlands sprookje in zit, zie je dit jaar in Rosmalen!

De editie van 2024
Wereldspelers Daniil Medvedev en Elise Mertens hebben al bevestigd naar Rosmalen af te reizen. Ook Nederlands beste tennisser Tallon Griekspoor komt zijn titel verdedigen op het gras in 's-Hertogenbosch. In de komende weken worden meer spelers bekendgemaakt.

In de afgelopen jaren heeft TV Malburgen deelgenomen aan het Clubpartner programma van de Libema Open. Ook dit jaar hebben we deze succesvolle actie en hebben we ervoor gekozen om de volledige korting (10 euro!) aan de leden van de vereniging toe te kennen. 

Via de link kom je op het overzicht van de speeldagen. Na het kiezen van de dag vul je bij “Libema Open 2024 – Club actie” de bovenstaande code in. Na het invullen van de code wordt de prijs meteen aangepast. 

Link: www.libema-open.nl/clubactie
Code: malburgen-lo24

Nieuwscategorieën