Voorstellen

Beste TVM’ers,

Graag wil ik me even aan jullie voorstellen.

Mijn naam is  Gerwin Gruben  en ik ben vanaf 20 oktober  de nieuwe trainer bij Tv Malburgen.  (licenties KNLTB: A en B, Rolstoeltennis  1 en 2 en Tenniskids  1 en 2).

Ik ben 49 jaar, heb een relatie met mijn lieve schat Irma , ben ongehuwd en heb geen kinderen.

Tennis was mijn hobby maar daar heb ik later mijn beroep van gemaakt. Gelukkig heb ik nog genoeg hobby`s  over waaronder lekker voetballen in een veteranenteam op de zaterdag bij cvv Redichem (Renkum). Verder ga ik al vanaf mijn zesde graag op wintersport en ik skate, golf, biljart, dart, flipper  en vis graag.  Ik ben een geboren en getogen Arnhemmer en woon sinds 2010 op vijf minuten fietsafstand van jullie leuke en gezellige tennisvereniging.

Opgegroeid in het Burgemeesterskwartier ben ik op mijn twaalfde gaan tennissen bij Tv de Hoogkamp. Mijn eerste tennislessen kreeg ik van de toenmalige districtstrainer Ab Hogenhout, die toen nog direct aan de tennisbanen van de club woonde. Op mijn zeventiende heb ik de Hooogkamp verruild voor Tv Presikhaaf waar ik op een hoger niveau kon spelen en waar ik ook  de laatste drie jaar weer competitie speel, met als hoogtepunten het behalen van het Landskampioenschap “heren 35+ Hoofdklasse” in 2012 en 2013. Dit jaar werden we helaas tweede.

Mijn carrière als trainer is eigenlijk begonnen op het oude park van Tv Malburgen. Ik was achttien en gaf toen mijn eerste lessen aan leden van de Arnhemse personeelsvereniging van de NS, op die harde mateco-banen en precies onder de hoogspanningskabels. Velen van jullie zullen zich dit ongetwijfeld nog herinneren.

Door de jaren heen heb ik bij verschillende tennisverenigingen gewerkt waaronder : 89/92 Tv Presikhaaf , 91/92 Tv de Hoogkamp, 92/98 Ltc de Gelenberg (Druten), 93/97 Tc Rot Weiss Goch (Duitsland), 98/06 Nvltb (Wageningen), 06/08 Tv Elden en de laatste zes jaar bij Otv in Oosterbeek.

Tja, en nu ga ik dus een nieuwe periode van mijn leven in bij Tv Malburgen. Ik heb er ontzettend veel zin in om mijn inmiddels 37-jarige tennis- ervaring met jullie te gaan delen op Tv Malburgen en ik zal er dan ook  alles aan doen om iedereen, ongeacht niveau, leeftijd en afkomst  verder te helpen in de ” edele tennissport”.

Mvg   Gerwin  Gruben

Hebben jullie vragen, kunnen  jullie mij natuurlijk altijd aanspreken op de club of via:

Mob: 06 48884869

E-mail: gjpgruben@live.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.