Voorjaarscompetitie 2017

Nu 2016 er bijna op zit, is het weer tijd om competitieteams bij de KNLTB gaan aanmelden voor de voorjaars- en zomeravond-(woensdag)competitie 2017.
In 2017 worden er een aantal wijzigingen doorgevoerd door de KNLTB. Zo zal op de woensdagavond gespeeld worden volgens de ‘compact spelen’-regels. Compact spelen houdt in dat het Beslissend Punt Systeem (BPS) wordt toegepast bij de 40-40 stand en in het geval van een derde set een beslissende wedstrijdtiebreak (tot en met 10 punten, 2 punten verschil) wordt gespeeld in plaats van een volledige derde set. Ook op andere speeldagen kan er per vereniging voor gekozen worden om dit systeem te hanteren.

Daarnaast zijn er nog twee nieuwe competitie’s die door de KNLTB zijn bedacht, waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van het compact spelen:
1. Een jongvolwassenencompetitie. Deze wordt gespeeld op zaterdag vanaf 17:00. Dit is een (gemengd-)dubbelcompetitie voor spelers van 17-35 jaar.
2. Een 8 & 9-competitie, voor spelers die net zijn begonnen met tennis. Deze competitie wordt gespeeld op zondagmiddag of donderdagavond. Hierin worden 2 dubbels gespeeld, waarbij heren dames en gemengde koppels tegen elkaar uit kunnen komen. De wedstrijden tellen niet mee voor de speelsterkte.

Meer informatie over de nieuwe regels en competitievormen is ook te vinden op de site van de KNLTB.
Mocht je je willen opgeven, dan kan dat zowel per team als individueel en gaat bij voorkeur per e-mail competitie-malburgen@hotmail.com tot uiterlijk 1 december 2016
Op dat e-mailadres kun je ook terecht voor vragen of opmerkingen die je eventueel nog hebt.

Wij hebben de volgende gegevens van de spelers nodig:

– Naam
– Bondsnummer
– Speelsterkte
– E-mail
– Telefoonnummer

(In het geval er als team opgegeven wordt, hoeft alleen de aanvoerder het e-mailadres en telefoonnummer op te geven.)

Graag ook opgeven in welke competitie er bij voorkeur uitgekomen wordt (Heren/Dames/Mix) leeftijdscategorie (17+/35+/50+) en naar welke dag de voorkeur uitgaat. Er wordt zoveel mogelijk geprobeerd om de wensen van iedereen in te willigen. Mocht dit niet lukken, zal er met de betrokkenen contact opgenomen worden.

Met vriendelijke groet!

De competitieleiding van TV Malburgen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.