Verslag “Trainer, het is zo koud toernooi”

Omdat het in de winter vaak zo koud is, vonden wij het leuk om iets te organiseren op de binnenbanen bij ALTB in Arnhem”, vertelt Nicole van Beurden, namens de jeugdcommissie, over het jeugdtoernooi op zaterdag 4 februari. Het liep echter anders.

“Net voordat we zouden gaan, kwamen we erachter dat de banen door een fout van ALTB waren geannuleerd. Wat nu????, dachten we. De kinderen komen zo. Even omschakelen. We wilden toch alles door laten gaan. Dan maar op onze eigen velden van TV Malburgen. Het is toch mooi weer!!!!! Gelukkig had hier niemand problemen mee en deed iedereen leuk mee.”

Er waren 3 leeftijdscategorieën.

1. De jongsten tot en met 9 jaar. Daarin speelden Nely, Rosa, Poppy, Laura, Melanie, Sam, Raoul en David. Ze speelden 7 of 8 wedstrijdjes. Het niveau was best goed. Allemaal even fanatiek en het publiek en kinderen hebben genoten. Winnen is erg leuk, maar niet het belangrijkste. Toch maar even de top 3 vermelden. Op de eerste plaats is geëindigd David, tweede werd Raoul en derde Rosa. Tussendoor hebben we even een pauze ingelast waar de kinderen wat lekkers kregen en wat te drinken.

2. De tweede categorie van 11-14 jaar. Hierin speelden Nefeli, Quinten en Saida. Ook zij speelden fanatieke wedstrijdjes. Zelfs zo fanatiek dat ze geen tijd hadden om binnen iets te drinken. Dat deden ze even buiten en gingen gelijk weer verder. Ook de regen kon hen niet stoppen. Ook hier hebben we hele mooie partijen gezien.

3. De oudsten met de kinderen tussen de 13 en 17 jaar. Hierbij deden mee Ashley, Tess, Bertram en Chris. Ze speelden een wedstrijd gemengd dubbel. Ashley en Chris tegen Tess en Bertram. Dat ging zeker in het begin gelijk op. Chris en Ashley hebben uiteindelijk gewonnen.

“Nadat iedereen een beetje moe was geworden hebben we met z’n allen frietjes gegeten met knakworst, frikadellen, en bitterballen”, kijkt Nicole terug. “Het was leuk om iedereen in een andere setting mee te maken. Helaas was het weer veel te snel tijd om naar huis te gaan. Al met al was het toch een geslaagde dag. Volgend jaar doen we het weer. Maar dan ook echt binnen!!!!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.