Van de jeugdcommissie

screen-shot-2016-06-23-at-21-21-25

We zijn natuurlijk ook een leuke vereniging voor onze jeugd. We hebben voor de jeugd goede faciliteiten om goed te leren tennissen. Je kunt tennislessen volgen bij onze trainer. Marjolein is een enthousiaste en zeer ervaren trainer. Naast de trainingen kun je als lid ook zelf onbeperkt tennissen. Na betaling van borg kun je een sleutel van het hek krijgen. Met deze sleutel heb je ook toegang tot hal, de wc's en de kleedkamers. Met een sleutel kun je dus zelf bepalen wanneer je gaat tennissen, tenminste als je dat van je ouders mag. Wel is het zo dat we van je verwachten dat je alles netjes achterlaat en dat je de deur en de poort weer afsluit als je als laatste weggaat. Meer informatie over deze sleutel kun je in onze Lobby krijgen. Je kan gewoon Ruud, Trix of een andere barmedewerker hiernaar vragen. Zij zullen je ook uitleggen wat de spelregels zijn van het hebben van je eigen sleutel.

Onze jeugd doet ook mee aan de tenniscompetitie. Je speelt dan met een team verschillende wedstrijden.
Je moedigt elkaar aan en we hebben het onderling erg gezellig. We hebben 3 competities:

- Voorjaarcsompetitie (ongeveer 6 à 7 wedstrijden)
- Najaarscompetitie (ongeveer 6 à 7 wedstrijden)
- Wintercompetitie (ongeveer 4 wedstrijden)

In de andere menu-items van onze jeugd kun je zien dat we een aantal vaste activiteiten per jaar willen organiseren en dat zijn de volgende:

- Mini-Maxi Toernooi
- Jeugd Clubkampioenschappen
- Vriendjes- en vriendinnetjesdag
- Trainer, het is zo koud - Toernooi

Bij genoeg deelname aan de bovenstaande activiteiten is het best mogelijk dat we nog meer leuke activiteiten organiseren.
Ben je geïnteresseerd? Kom snel een keertje kijken op de tennisbaan. Of neem contact op met de jeugdcommissie.

Neem contact op met de jeugdcommissie.