Trainerswissel

Zoals velen van jullie via de wandelgangen al vernomen hebben stopt Gerwin Gruben als tennistrainer bij onze vereniging met ingang van 1 oktober as. Op zaterdag 29 september zal Gerwin voor de laatste keer het lesserstoernooi organiseren en dan is er ook voor eenieder gelegenheid om Gerwin te bedanken voor de afgelopen mooie tennisjaren.

Binnenkort volgt er nog een officiële uitnodiging aan de lessers en onze nieuwe leden in 2018 met een toelichting over het lestoernooi 2018. Noteert u alvast deze datum in uw agenda!

Met Gerwin is afgesproken dat hij vanaf 1 oktober geen lessen meer verzorgd op ons park; als er nog inhaal lessen zijn is afgesproken dat deze voor 1 oktober gegeven worden.

De afgelopen periode hebben wij een aantal gesprekken gevoerd met potentiele trainers. Al geruime tijd had het bestuur de wens om naast het geven tennislessen ook aanvullende ondersteunende activiteiten te verlenen o.a. ten behoeve groei en of behoud van ons ledenaantal. Dit heeft geresulteerd in een aantal goede gesprekken met Marco Kroes en Wouter Kropman van Tennisvision te Zevenaar. Dit heeft ertoe geleid dat beide partijen besloten hebben per 1 oktober 2018 een samenwerking aan te gaan; de formele contracten zullen binnenkort ondertekend worden.

Wij zijn zeer verheugd jullie mede te delen dat we met de aanstelling van Marjolein Kamphuis (van Tennisvision) een nieuwe trainer in ons midden hebben, vanaf 1 oktober begint Marjolein in principe met het lesgeven aan zowel de jeugd als senioren.

Op zaterdag 29 september is Marjolein aanwezig om zich aan jullie voor te stellen, en zal zij waarschijnlijk ook assisteren bij het lesserstoernooi.
Zodra de formaliteiten afgerond zijn, volgt per omgaande informatie met betrekking tot de inschrijfmogelijkheden en de tarieven. Mocht u dringende vragen hebben dan kunt u een email sturen naar bschutter@hotmail.com

Met vriendelijke sportgroet,
Bestuur TV Malburgen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.