Tennisprotocol Fase 2B coronavirus

Per heden mag er weer gedubbeld worden op onze banen!

 

Spelregels zijn hierbij:

  • Anderhalve meter afstand houden. Je zult bereid moeten zijn daarvoor de bal te laten lopen. Dus ook ten opzichte van je (dubbelspel) partner.
  • Afhangen/reserveren VOORAF via ons digitale afhangbord, door gebruik te maken van de KNLTB Club app.
  • Kleedkamers/douches blijven gesloten.
  • Geen publiek.
  • Geen nazit. Na het tennissen direct vertrekken van ons park.

Heeft u een baan gereserveerd en blijkt dat u toch geen gebruik maakt van de baan dient u de baanreservering uiterlijk 1 uur voor aanvang van de reservering te annuleren. Zo geeft u andere nog de kans deze baan te reserveren.

 Tossen: de “oude” toss van met z’n allen verzamelen op het park en dan aldaar ingedeeld worden is nog niet toegestaan. Zodra kantine en terras weer open gaan zullen we dit weer oppakken.

Kantine en terras blijven vooralsnog gesloten. Zoals het er nu voorstaat tot 1 september, maar er is goede hoop dat dit toch eerder gaat gebeuren. Nog even geduld dus. Positief is wel dat het Outbreak Management Team (OMT) zich buigt over de vraag of de sportkantines per 1 juli wel weer open mogen, dat geeft perspectief.

Vriendelijk doch dringend verzoek aan een ieder om het protocol voor de volle 100% in acht te nemen. Alleen zo kunnen en mogen we blijven sporten.

 

Gemeente Arnhem zorgt voor handhaving.

Los van een boete voor TV Malburgen en boetes voor de overtreders kan bij overtreding de gemeente ook ons park op slot gooien!

 

Wees gewaarschuwd !

Je aanwezigheid op het park betekent dat je je confirmeert aan dit protocol.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.