Sponsoren en vrijwilligers bedankt!

Het is bekend dat de leden van TV Malburgen zorgen voor gezelligheid, sfeer en betrokkenheid.

Deze betrokkenheid blijkt o.a. van de inzet van vrijwilligers voor onze club en ook in de vorm van sponsoring van o.a.  “Club van 50” tot sponsoring van toernooien, reclameborden en winddoeken etc.

Tijdens de recente corona crisis sinds medio maart april 2020 zijn leden druk geweest met het groot onderhoud van ons park.  Het terras en pand overkapping zijn opnieuw schoongemaakt, de bankjes opnieuw geverfd, en er zijn 2 nieuwe bartafels gemaakt. (Mede dankzij sponsoring van Henriette Verhoeven). Dank aan Richard van Gestel, Ruud en Trix en Niels Grootendorst en Fred Kroes.

Het zal u ongetwijfeld ook opgevallen zijn dat het tennispark onlangs is uitgebreid met nieuwe borden met tennisafbeeldingen bij o.a. het toegangshek en aan de wand bij veld 1/2. Ook zijn er 2 nieuwe vlaggenmasten geplaatst en binnenkort worden de binnendeuren verfraaid.

Ook is onlangs het mini tennisveldje zo goed als afgerond, ook dit veldje is mede tot stand gekomen dankzij hulp van leden (Henk van den Borden en Marcel Boetzel). Reuze bedankt hiervoor alsmede voor de sponsoring van de vele gewerkte uren.

Henriette, dank voor jouw creatieve input en hulp bij alle eerder genoemde activiteiten.

Een vereniging is van en voor de leden; dankzij vele betrokken leden mogen we best een beetje trots zijn op onze mooie en de gezelligste tennisvereniging van Arnhem.

Het bestuur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.