Otto van Hunen stopt met activiteiten vereniging

Na vele jaren van inspanning voor onze vereniging heeft Otto van Hunen besloten om per 31 mei te stoppen met zijn activiteiten. Naast het feit dat Otto vele jaren voor onze vereniging het baanonderhoud heeft verricht op het oude tennispark, heeft hij ook bestuurlijke zaken gedaan, met name voor de technische commissie. 

Bij de overgang naar het huidige park heeft hij ook nog enkele jaren het baanonderhoud verricht. Verder is hij één van de drijvende krachten geweest bij de organisatie van de zogenaamde 55+ VUT-competitie op de vrijdagmorgen (in het voorjaar en najaar) waaraan vele van ons omliggende verenigingen meedoen. Hij heeft te kennen gegeven nog wel bij de organisatie van de 55+ competitie betrokken te blijven.

Op dit moment is Otto vooral bekend bij de dagleden waarvoor hij op de dinsdagmorgen en donderdagmorgen de zogenaamde tossochtenden organiseert. Tijdens deze ochtenden verzorgt hij ook de bardienst. Door het vertrek van Otto zullen enkele andere leden deze taak van hem overnemen.

Het bestuur heeft tijdens de afgelopen algemene ledenvergadering Otto benoemd tot “lid van verdienste” als dank voor wat hij de afgelopen jaren heeft betekend voor onze vereniging. “Otto, het ga je goed”, zegt Ruud Grootendorst namens het bestuur van TV Malburgen “En we hopen natuurlijk dat je nog regelmatig op het park komt al is het maar voor het contact met de leden.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.