Nieuwsbrief

Aanmelding nieuwsbrief

Om kosten te besparen hebben we ervoor gekozen om het clubblad te vervangen door een digitale nieuwsbrief. Toch missen wij nog van zo’n 70 leden het e-mail adres. Meld je svp aan: op de homepage van onze site kun je je opgeven.

Na de lancering van de nieuwe website, is de tijd rijp u periodiek van een nieuwsbrief te voorzien. Natuurlijk moet u dit niet ter vervanging van het u welbekende clubblad “TENNISALLIN” beschouwen, een glossy-clubblad is iets anders dan een nieuwsbrief die in uw email-box terecht komt, laat dat duidelijk zijn.

Nieuwsbrieven behoren u snel van de meest recente informatie te voorzien met korte kopteksten en blokjes tekst die u snel kunt op- en waarnemen. Zijn bepaalde onderwerpen de moeite waard verder te (laten) lezen, dan is een linkje zoals (lees verder….) via internet handig zodat u vanzelf op de site van TVM komt om het desbetreffende artikel verder te kunnen lezen.

Hierdoor kan ook de behoefte van de lezers gepeild worden en de soort informatie op maat worden aangeboden. Dus geen artikelen die toch niet gelezen worden, maar personal interest. Het bestuur beoogt met de uitgave van nieuwsbrieven aan de huidige vraag van informatievoorziening te voldoen.

Wij wensen u dan vooral veel wijsheid en leesplezier toe. Uw bijdrage voor de volgende nieuwsbrief of nieuwsblog op de site is natuurlijk altijd welkom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.