Nieuwe coronavirus maatregelen

Het kabinet treft opnieuw landelijke maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Om een nieuwe lockdown te voorkomen worden de komende 3 weken de sociale contacten drastisch beperkt.

Het  belang van sporten en bewegen wordt onderkend. We kunnen blijven tennissen, naast vrij spelen ook in competitieverband of tijdens toernooien. En dat is fijn. Echter vanaf 29 september 18.00 uur is publiek niet meer toegestaan bij de sportwedstrijden en de sportkantines en clubhuizen zijn gesloten. Gebruik van kleedkamers, douches en toiletten is toegestaan.

Voor reserveren van een baan kan gewoon gebruik worden gemaakt van het afhangbord in de hal maar laat 1 persoon dit doen en loop niet allemaal tegelijk naar binnen.

Na afloop van de sportbeoefening geldt dat je na afloop van het vrij spelen, de training of een wedstrijd de sportaccommodatie zo snel mogelijk verlaat. Het is niet toegestaan dat spelers op het park blijven hangen, dit geldt ook voor het parkeerterrein bij ons clubhuis. 

Het is niet toegestaan dat spelers op het park blijven hangen, of dat ouders bij trainingen van hun kinderen komen kijken.

De maandagavond toss, dinsdag- en donderdagochtend toss komen voorlopig te vervallen. Indien je toch wilt spelen zal je gebruik moeten maken van het afhangbord om een baan te reserveren.

Uiteraard zijn de algemene 1.5 meter afstand regel en de hygiëneregels nog steeds van toepassing. Op 20 oktober 2020 worden de maatregelen geëvalueerd.

Voor eventuele verdere informatie kunt u terecht op de website van de tennisbond www.knltb.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.