Nieuw toegangssysteem AirKey

Zoals bij de meeste leden inmiddels bekend, wordt er sinds 2 november 2020 bij TV Malburgen gebruik gemaakt van een nieuw toegangssysteem, genaamd AirKey. Via een elektronische sleutel kan het slot in het toegangshek van ons sportpark en de voordeur van het clubhuis geopend worden door gebruik te maken van een app die wordt geïnstalleerd op je mobiele telefoon. Er is voor dit systeem gekozen als service en gemak mede voor onze jeugdleden zodat iedereen in het vervolg zonder sleutel alle dagen van ons prachtige sportpark gebruik kunnen maken.

Leden die voorheen gebruik maakten van de fysieke sleutel hebben hierover bericht ontvangen en
maken inmiddels tot volle tevredenheid gebruik van deze mogelijkheid. Er zijn ook leden die tot op heden geen gebruik maakten van een sleutel omdat ze deze waarschijnlijk niet nodig hadden vanwege het feit dat op het moment dat zij naar het park kwamen het park reeds geopend was en het park verlieten als er nog andere personen aanwezig waren die het park afsluiten. Te denken valt hierbij aan vrijwilligers die de kantine openen en sluiten. 

Mocht je toch gebruik willen maken van het nieuwe toegangssysteem omdat het kan gebeuren dat het park gesloten is, dan kan je dit aanvragen via onderstaand mailadres. Er wordt wel een bijdrage gevraagd die bij opzegging van je lidmaatschap terug wordt betaald (€ 12,50).

Voor vragen kun je bellen of mailen naar Ruud Grootendorst:
Mobielnr. : 0629399517
e-mail       : info@tvmalburgen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.