Lobby en terras geopend. Toss hervat. Afhangen op normale manier.

Met ingang van 1 juli a.s. mag de Lobby en het terras op onze sportlocatie weer open dank zij de aanvullende richtlijnen en adviezen verantwoord tennissen. De protocollen van de Koninklijke Horeca Nederland zijn hierin leidend.

Naast de 1.5 meter maatregel zal de sport elke nieuwe stap baseren op de geldende adviezen van het RIVM in samenhang met de maatregelen van de regering en overheden.

Vanaf het moment dat de tennisaccommodaties weer open zijn voor publiek staat veiligheid voorop voor onze sporters, tennisleraren, vrijwilligers en bezoekers. Om dit te kunnen waarborgen worden er ook in deze fase een aantal maatregelen gehanteerd.

Op de website van de KNLTB is een uitgebreide versie te vinden van de belangrijkste regels die door de KNLTB worden gehanteerd.

Bij TV Malburgen zijn we in ieder geval verheugd met de nieuwe situatie en hebben we inmiddels ook enkele voorbereidingen ondernomen om alles in goede banen te leiden. We hopen u binnenkort weer te mogen ontvangen in de Lobby. Hieronder een korte samenvatting:

  • een aparte ingang en uitgang,
  • Lobby en terras; alleen zitplaatsen en geen staanplaatsen, tafels en stoelen zoveel mogelijk op 1.5 meter,
  • aan de bar een 7-tal zitplekken, op 1,5 meter,
  • een persoon per tafel naar bar voor bestelling,
  • een punt in de Lobby wordt aangewezen voor de vuile vaat of de lege glazen,
  • kleedkamers en douches weer gebruiken, met inachtneming van 1,5 meter,
  • uit oogpunt van veiligheid voor onze barvrijwilligers verzoeken wij het afrekenen van de consumpties alleen met pin (en contactloos) te betalen.

Vanaf maandag 6 juli zal John de toss-avond weer verzorgen. Ook de toss-ochtend van dinsdag- en donderdagmorgen zullen weer opgestart worden door Richard en Peter.

Vanaf maandag 6 juli stoppen we ook met het reserveren van de banen via de KNLTB Club app. Afhangen gaat dan ook weer op de gewone manier en de speeltijden worden dan ook weer aangepast. Laat 1 persoon afhangen overige leden wachten buiten als er iemand bij het afhangbord staat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.