Jeugd clubkampioenschappen Oranje 2020

Hoi, ik ben Hendrina en ik heb meegedaan aan een tennistoernooi, dat was mijn eerste keer. De eerste dag van het tennistoernooi werd je ingedeeld in groepen van drie kinderen en toen moest je tegen alle kinderen van jouw groepje spelen. Degene die van al die kinderen van jouw groepje won ging naar de halve finale of finale. Ik ging naar de halve finale met Elaine, degene die de halve finale won moest tegen Serena in de allesbeslissende finale.

De finaledag 
Het was een spannende dag, ik won met heel veel moeite van Elaine. Elaine won een bronzen beker. Ik moest toen tegen Serena. Eerst liep zij heel erg voor, maar toen werd het 3 – 3 en 40 – 40 voor ons allebei, dus degene die toen 1 fout maakte verloor direct. Dat was zo spannend! Omdat Serena heel erg streste maakte zij een fout. Dus dat betekende dat zij zilver won en ik goud. De zilveren beker was best groot en erg mooi. De gouden was heel erg groot en glanzend.

Groetjes Hendrina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.