Jeugd clubkampioenschappen Geel 2020

Ik (Mats K.) speelde tegen Mats H., Raúl, en Karlo.
Woensdag speelde iedereen 2 wedstrijden en zaterdag speelde iedereen 1 wedstrijd. Op woensdag speelde ik tegen Raúl en tegen Karlo. Ik vond het leuke wedstrijden, ik speelde best goed en het was lekker weer. Ik had allebei de wedstrijden met 6-0 6-2 gewonnen. Ook speelden Raúl en Karlo tegen Mats. Mats won beide wedstrijden met 6-2 6-0. Op zondag speelden Raúl en Karlo tegen elkaar om de derde plek, en Mats en ik om de eerste plek. Karlo won nadat ze allebei een set hadden met een mega-tiebreak, en werd derde. Ik speelde de finale tegen Mats. Ik was wel redelijk gespannen omdat ik wist dat we redelijk gewaagd aan elkaar zijn. Na een spannende wedstrijd won ik met 6-2 6-4. Daarna gingen we nog lekker een broodje knakworst eten en toen dat op was, kwam de prijsuitreiking.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.