clubkampioenschappenGeen categorie

Jeugd clubkampioenschappen Geel 2020

Ik (Mats K.) speelde tegen Mats H., Raúl, en Karlo.
Woensdag speelde iedereen 2 wedstrijden en zaterdag speelde iedereen 1 wedstrijd. Op woensdag speelde ik tegen Raúl en tegen Karlo. Ik vond het leuke wedstrijden, ik speelde best goed en het was lekker weer. Ik had allebei de wedstrijden met 6-0 6-2 gewonnen. Ook speelden Raúl en Karlo tegen Mats. Mats won beide wedstrijden met 6-2 6-0. Op zondag speelden Raúl en Karlo tegen elkaar om de derde plek, en Mats en ik om de eerste plek. Karlo won nadat ze allebei een set hadden met een mega-tiebreak en werd derde. Ik speelde de finale tegen Mats. Ik was wel redelijk gespannen omdat ik wist dat we redelijk gewaagd aan elkaar zijn. Na een spannende wedstrijd won ik met 6-2 6-4. Daarna gingen we nog lekker een broodje knakworst eten en toen dat op was, kwam de prijsuitreiking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.