Donatie TV Malburgen aan Hulphond Nederland

Op 22 augustus jl. was het weer zo ver: het jaarlijkse 30+ toernooi van tennisvereniging Malburgen (TVM). Een wederom spannend en ‘jeugdig’ toernooi, men is immers zo oud als hij/zij zich voelt. Dit jaar wel met een nieuwe insteek. Het toernooi stond namelijk in het kader van de verbinding tussen mens en dier. Deze ‘verbinding’ werd gekoppeld aan een goed doel, te weten Hulphond Nederland. Een stichting die mensen helpt met een fysieke of geestelijke zorgvraag door de inzet van een hulphond.

TVM doneerde de helft van de opbrengst van haar lotenverkoop, een mooi initiatief. Vrijdag 18 november werd, na een rondleiding en een hartstikke leuke demonstratie, een waardecheque van € 500,– door TVM aan Hulphond Nederland gedoneerd. Op de foto de blije gezichten van trainster Marlies Piersma van Hulphond Nederland en Alexandra Baas van TVM. En uiteraard blije hulphond Jess, die liet zien wat zij allemaal kan en geleerd heeft.

Voor meer informatie over Hulphond Nederland zie www.hulphond.nl. En mocht u misschien de sint- en kerstkilootjes binnenkort kwijt willen raken, dan ben u uiteraard van harte welkom bij TVM.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.