De wintercompetitie voor de jeugd

De wintercompetitie is voor de jeugd van 10 tm 17 jaar. De groene competitie is voor de leeftijdscategorie 10 t/m 12 jaar en de gele competitie is van 11 tm 17 jaar. Deze wedstrijden worden samen met TV Elden gehouden.

8 Kinderen van onze vereniging doen mee aan de gele competitie. Dit zijn Sophie, Ebony, Dennis, Bertram, Edin, Chris, Ashley en Tess. Verder hebben we nog 2 kinderen in de groene competitie en dat zijn Saida en Sammy.

Ze spelen deze winter ongeveer 5 wedstrijden. Ze spelen een enkel en de dubbelwedstrijd, per wedstrijd spelen ze 45 minuten. De partner waar je mee dubbelt, wordt je tegenstander bij de enkel. Het zijn gezellige, ontspannen wedstrijdjes. Waarbij de wil om te winnen zeker aanwezig is. Op dit moment hebben we al 3 rondes achter de rug. Vooral de oudere jeugd heeft wat moeite met uit bed komen, maar als ze eenmaal aan het tennissen zijn, gaan ze er ook voor. Soms winnen we een wedstrijd en soms verliezen we een wedstrijd. Het niveau is gelukkig heel gelijkwaardig.

Wil je een keer komen kijken en aanmoedigen? Op deze website staat wanneer de wedstrijdjes gehouden worden. 

Ouders/deelnemers kunnen foto’s die ze maken van de competitiedagen opsturen naar website@tvmalburgen.nl en dan worden op deze pagina erbij gezet.
Er is ook nog een stukje algemene informatie over de wintercompetitie te vinden, deze kun je via deze link vinden

De rode competitie, ook in samenwerking met TV Elden, wordt bij ons op het tennispark gehouden. We hebben 1 ronde gespeeld en dat was een hele gezellige dag. Het verslag kun je hier vinden.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.