Marjolein Kamphuis

Mijn naam is Marjolein Kamphuis, 37 jaar oud en een echte sportliefhebster. Op mijn vijfde huppelde ik met mijn ouders, broer en zus mee naar de tennisbaan waar ik niet veel later mijn eerste bal- en slagvaardigheidslessen kreeg. Enthousiast ging ik door; bondstrainingen, landelijke jeugdtoernooien, competities in Nederland en Duitsland, ik had er erg veel plezier in. Tennis werd echt mijn passie.

Naast de opleiding 'verzorgende IG' (Individuele Gezondheidszorg) ben ik verder gegaan met de opleiding CIOS. Nadat ik dit had afgerond ben ik al snel tennislessen gaan verzorgen bij TC Bemmel. Na heel veel mooie jaren daar is het nu tijd voor iets anders.

In april 2018 zijn mijn vriend en ik trotse ouders geworden van een dochtertje: Bente. Het tennis heeft voor mij dus even op een laag pitje gestaan maar mijn speelsterkte 2 in zowel enkel als dubbel heb ik nog steeds kunnen behouden.

Op dit moment zijn wij woonachtig in Zutphen maar binnenkort zullen wij verhuizen naar Duiven, een stukje dichter bij Malburgen.

Via Tennisvision ben ik in contact gekomen met TV Malburgen. Dat was voor het eerst tijdens het open toernooi jongstleden waarbij gezelligheid en warmte mij gelijk tegemoet kwamen. Vanaf dat moment ben ik enthousiast geworden en heeft het mij doen besluiten om les te gaan geven bij deze mooie club.

Als laatste nog even iets over mijn manier van lesgeven: uiteraard probeer ik rekening te houden met de verwachtingen en motieven van de leerlingen. Mede op basis hiervan maak ik mijn lesplan. Daarbij staat plezier hoog op mijn lijstje. Het streven naar verbetering op zowel fysiek, mentaal en technisch vlak mogen we daarbij natuurlijk niet uit het oog verliezen.

Ik hoop dat het een mooi seizoen gaat worden en zie jullie graag binnenkort op de baan!

Sportieve groet, 
Marjolein Kamphuis 
06-29508876

Wij zien jullie inschrijving met veel enthousiasme tegemoet!

Kijk voor de trainingen hier.

Meer weten over de trainingen bij TV Malburgen?