De Gelderse Masters

De KNLTB organiseert in alle 15 districten in Nederland een toernooicircuit met als afsluiting een Districtsmasters voor de spelers en de speelsters. Verenigingen worden op deze manier gestimuleerd om open toernooien te organiseren, die meetellen voor de Districtsmasters en dus het circuit.

Op deze manier kunnen de verenigingen de leden aanmoedigen om deel te nemen aan de betreffende open toernooien. De deelname aan toernooien wordt een impuls gegeven door de organisatie van een circuit met een daar aan gekoppelde Districtsmasters.
Alleen voor de enkelspelen wordt binnen het betreffende district georganiseerde open-toernooien, een Districtsmasters & circuits georganiseerd onder auspiciën van de KNLTB.

Speeldata & locatie

Dit jaar is het ons gelukt om het Districts Masters toernooi voor Gelderland bij onze Tennisvereniging Malburgen te laten plaatsvinden! Het toernooi start op woensdag 24 september a.s. De speeltijden zijn woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 18.00 uur en op zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur

Hoe kan ik meedoen? 

Deelnemers worden uitgenodigd door de KNLTB op basis van punten, rating of speelsterkte, dit varieert per district. Het betreft alleen de enkelspelen: DE en HE categorieën 2 t/m 7 en DE en HE 40+ categorieën 4 t/m 7. De deelnemers moeten woonachtig zijn in Gelderland en minimaal 2 ranking toernooien gespeeld hebben. Vanaf 17 juli worden op de website van de KNLTB de reglementen van de diverse Districtsmasters bekendgemaakt. Daarin staat ook hoeveel spelers of speelsters er worden uitgenodigd en wanneer de eindstand van het circuit wordt bepaald.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.