Corona Challenge bij TV Malburgen

Corona Challenge!
Wil jij in deze coronatijd sportief uitgedaagd worden en/of ben je op zoek naar een sport die je goed kan uitoefenen op anderhalve meter afstand? Ontdek hoe leuk tennis is en doe mee aan de
Corona Challenge! De Corona Challenge is een compact lidmaatschap, vanaf 17 jaar, waarbij je een maand tot een aantal maanden onbeperkt vrij kunt tennissen. Dus kom naar TV Malburgen en meld je aan voor de Corona Challenge!

Zo leuk is tennis!
Meer dan 1 miljoen mensen tennissen regelmatig, waarvan er 550.000 lid zijn van een KNLTBvereniging. Thom voetbalt en kan dat door corona voorlopig niet meer doen. Door dit tijdelijke lidmaatschap kan hij buiten blijven sporten en gezellig met zijn vrienden een nieuwe sport ontdekken. Tennis is je vrienden ontmoeten en jezelf keer op keer verbeteren. Iedereen kan meedoen bij Tennisvereniging Malburgen.

Tennissen in coronatijd
De Corona Challenge is een lidmaatschap, vanaf 18 jaar, waarbij je een maand tot een aantal maanden onbeperkt vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt. Ook kun je lessen onder begeleiding van een gecertificeerde leraar.

Wat kost het?
De maandelijkse contributie is € 14,00 en betaling geschiedt d.m.v. automatische incasso. Het lidmaatschap is maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van een maand. De inschrijfkosten bedragen eenmalig € 12,50. De actie loopt voorlopig tot 1 juni 2021.

Hoe werkt het?
Klik op de link voor het inschrijfformulier. 

Huisman Sport korting
Bij vertoon inschrijfformulier, 20% korting op tennisschoenen. Inclusief gratis blik ballen en tennissokken. Tennisrackets tegen scherpe prijzen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.