Club van 50 zorgt voor nieuwe bankjes

De club van 50 heeft gezorgd voor nieuwe bankjes voor onze tennisvereniging. Een mooie vernieuwing, waarvoor TV Malburgen de club van 50 hartelijk dankt. Bijzonder is dat de steigerhouten bankjes zijn gemaakt door cliënten van zorgboerderij Hemmen.
Om precies te zijn worden de meubels gemaakt op de dagbesteding door de cliënten, samen met een  vrijwilliger. Ook verzorgen de cliënten het schilderwerk. “We kunnen een heleboel steigerhout producten maken. Niet alleen tuinsets, die we standaard maken, maar ook meubels die hiervan afwijken”, vertelt Freke van Rooij, van het team dagbesteding.
Op de boerderij maken we samen met de cliënten nog veel meer producten, vervolgt Freke. Vogelhuisjes, pindakaashouders voor vogels, vleermuiskasten, kaarten, houten sleutelhangers, insectenhuizen, etcetera, etcetera.
“Ook werken we gezamenlijk in de tuin. We, zaaien stekken, verpoten plantjes en verbouwen wat groenten. Diverse plantjes zijn te koop. Daaronder ook regelmatig zoetzure courgettes, sambal van pepers, allemaal uit eigen tuin.”
Meer weten? Kom eens kijken op onze locatie of bezoek onze website: www.hemmenseboerderij.nl 

 

Zorgboerderij Hemmen is onderdeel van het landelijke netwerk Stichting  Philadelphia Zorg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.