Andy Murray op Libéma Open in Rosmalen

Dit jaar zal de absolute wereldtopper Andy Murray te bewonderen zijn op het grastoernooi in Rosmalen, de Libéma Open, voorheen het Ricoh Open. Ook in 2018 kun je voor dit toernooi via onze vereniging kaarten bestellen. 

Je krijgt een kleine korting, en onze vereniging krijgt per verkochte kaart € 5 gedoneerd. Het toernooi duurt van 11 tot en met 17 juni.

Via de link www.libema-open.nl/clubactie kom je op het overzicht van de speeldagen. Na het kiezen van de dag vul je bij “Libema Open 2018 – Club actie” de code malburgen-lo18 in. Na het invullen van de code wordt de prijs meteen aangepast. Let erop dat 9 en 10 juni geen speeldagen zijn.

Na een langdurige heupblessure maakt voormalig nummer één van de wereld, Andy Murray, bij het Libéma Open (voorheen Ricoh Open) zijn comeback op de tour. Nooit eerder kwam Murray in actie bij het ATP 250-toernooi in Rosmalen. Robin Haase en Kiki Bertens zijn ondertussen vaste gasten op het Autotron. De beste spelers van Nederland, die in 2015 beiden de halve finales bereikten, zijn ook dit jaar weer van de partij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.