Competitietraining 2016

Beste TVM-ers,

Een van de doelen van onze vereniging is om op prestatief gebied al onze competitieteams een niveautje hoger te krijgen. Daarom nodigt het bestuur/vereniging  alle competitiespelers van TVM  jullie uit om gebruik te maken van ”competitietraining”.

Als je met je team je voor deze competitietrainingen (5 trainingen) opgeeft zal de vereniging hier €10,- p.p. aan bijdragen. Wil je dus met je team in ieder geval  “voorbereid” zijn voor de start van de voorjaarscompetitie maak dan gebruik van deze kans en “Geef je op!!”.

De trainingen zullen afhankelijk van de bespeelbaarheid van de banen in februari 2016 starten. Inhoudelijk wordt vooral ingegaan op de tactische (bijv. velddekking, dynamisch netspel, spelplan) en mentale facetten.

Op vrijdag en zaterdag is er de ruimte  om op 2 banen met 8, 7 of 6  man te trainen. Hier zouden dus 2 teams van hetzelfde niveau, samen kunnen trainen. Op maandag, dinsdag en donderdag is er 1 baan beschikbaar zodat er per training maar 1 team kan trainen (max. 5 pers.)

Tevens proberen we aan het eind van deze 5 trainingen (evt. 19/20 maart of 26/27 maart) een uitwisseling tegen een team van een andere club te organiseren. Dit zijn vaak uitstekende momenten om nog even de puntjes op de “i” te zetten zo vlak voor de aanvang van de voorjaarscompetitie.

Met sportieve groet, Fred Kroes, Nicole vd Akker en Gerwin Gruben

Klik op Inschrijfformulier Competitietraining 2016 om het formulier te downloaden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.