50 jaar, dat vieren we graag samen met jou!

Op 1 oktober 2021 bestaat onze club 50 jaar. En dat gaan we samen groots vieren op zaterdag 6 november 2021. Op een cruiseschip, gelegen aan de Rijnkade in Arnhem , met dank aan onze hoofdsponsor Cruisinc.

Vanaf 15.00 uur is de inloop voor de receptie. Waarna tegen 17.30 uur de genodigden voor de receptie weer van boord gaan en rond 18.00 uur nemen we met onze leden plaats aan tafel voor het diner. Het moment dat het cruiseschip uit zal varen voor een tochtje richting Nijmegen.

Aan boord is er van alles te doen. Zo kun je bijvoorbeeld een gokje wagen bij het casino en live muziek zorgt voor nog meer gezelligheid. Om 22.30 uur legt het cruiseschip aan bij de Rijnkade in Arnhem en kan iedereen die naar huis wil van boord. Maar het feest zal tot middernacht doorgaan!

Gezien het maximaal aantal personen dat aan het hele feest deel kan nemen, is het waarschijnlijk niet mogelijk om je partner, als die geen lid, mee te nemen. Leden hebben nu eenmaal voorrang. Je kunt wel aangeven of je je partner mee wilt nemen, dan bekijken we wat er mogelijk is op het moment dat alle aanmeldingen binnen zijn. Als je je partner mee wilt nemen voor de feestavond en die is geen lid, dan is de bijdrage € 40,00.

Er is zelfs de mogelijkheid om te blijven overnachten op het cruiseschip. Een kamer kost € 45,00 inclusief ontbijt.

Kom jij het 50-jarig bestaan samen met ons komt vieren? Geef je zo snel mogelijk, maar uiterlijk 31 oktober, op. (LET OP: vanaf 18 jaar).

We hopen je natuurlijk te zien op zaterdag 6 november.
De exacte plek en de naam van het cruiseschip zullen we een week van tevoren bekendmaken.

Meld je nu aan! Klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.