Gerwin Gruben Tennisschool (GGT)

tvm-sitefoto

Graag wil ik me even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Gerwin Gruben en ik ben vanaf oktober 2015 de trainer bij TV Malburgen. (licenties KNLTB: A en B, Rolstoeltennis 1 en 2 en Tenniskids 1 en 2).

Tennis was mijn hobby maar daar heb ik later mijn beroep van gemaakt. Gelukkig heb ik nog genoeg hobby`s over, waaronder lekker voetballen in een veteranenteam op de zaterdag bij CVV Redichem (Renkum). Verder ga ik al vanaf mijn zesde graag op wintersport, en ik skate, golf, biljart, dart, flipper en vis graag. Ik ben een geboren en getogen Arnhemmer en woon sinds 2010 op vijf minuten fietsafstand van onze leuke en gezellige tennisvereniging.

Opgegroeid in het Burgemeesterskwartier ben ik op mijn twaalfde gaan tennissen bij TV De Hoogkamp. Mijn eerste tennislessen kreeg ik van de toenmalige districtstrainer Ab Hogenhout, die toen nog direct aan de tennisbanen van de club woonde. Op mijn zeventiende heb ik De Hoogkamp verruild voor TV Presikhaaf, waar ik op een hoger niveau kon spelen en waar ik ook de laatste drie jaar weer competitie speel, met als hoogtepunten het behalen van het Landskampioenschap “heren 35+ Hoofdklasse” in 2012 en 2013. Vorig jaar werden we helaas tweede.     

Mijn carrière als trainer is eigenlijk begonnen op het oude park van TV Malburgen. Ik was achttien en gaf toen mijn eerste lessen aan leden van de Arnhemse personeelsvereniging van de NS, op die harde mateco-banen en precies onder de hoogspanningskabels. Velen van jullie zullen zich dit ongetwijfeld nog herinneren.

Door de jaren heen heb ik bij verschillende tennisverenigingen gewerkt waaronder : 89/92 TV Presikhaaf, 91/92 TV De Hoogkamp, 92/98 LTC De Gelenberg (Druten), 93/97 TC Rot Weiss Goch (Duitsland), 98/06 NVLTB (Wageningen), 06/08 TV Elden en de laatste zes jaar bij OTV in Oosterbeek.

Een nieuwe periode van mijn leven ben ik ingegaan bij TV Malburgen. Ik heb er ontzettend veel zin in om mijn inmiddels 38-jarige tenniservaring met jullie te gaan delen op TV Malburgen en ik zal er dan ook alles aan doen om iedereen, ongeacht niveau, leeftijd en afkomst verder te helpen in de ”edele tennissport”.

Mvg, Gerwin Gruben

Hebben jullie vragen, kunnen jullie mij natuurlijk altijd aanspreken op de club of via Mob: 06 48884869

Kijk voor de trainingen hier.

Meer weten over de trainingen bij TV Malburgen?